Als u problemen ondervindt bij het herstellen van het Facebook-account of het wachtwoord, moet u deze inhoud meteen doornemen. Hier krijgt u de volledige stappen voor het herstellen van het Facebook-account en het wachtwoord. Dus ga je gang en moet Facebook Wachtwoord Vergeten bereiken in geval van problemen.

 

Als u Facebook Wachtwoord Vergeten heeft, kunt u het wachtwoord direct wijzigen door de volgende stappen te volgen:

1. U moet allereerst direct naar het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek van het Facebook-account gaan.

2. U wordt aangeraden verder te gaan naar de instellingen en de aanmeldingsoptie en vervolgens instellingen > beveiliging en aanmelding te kiezen.

3. U moet dan de bewerkingsoptie kiezen die zich net naast het wachtwoord wijzigen en de nieuwe en oude daar opschrijven.

4. U moet dan doorgaan om de wijzigingen daar direct op te slaan.

 

Als u het wachtwoord van Facebook opnieuw moet instellen, volgt u ook de volgende stappen:

1. U wordt aangeraden om eerst verder te gaan om uw account pagina direct te vinden.

2. U moet dan doorgaan naar de optie en daar de e-mail en het telefoonnummer noteren.

3. U moet dan doorgaan om te zoeken en de optie op het scherm direct op uw apparaat te volgen.

 

Om het Facebook-account te herstellen, moet u de volgende stappen volgen:

1. U moet eerst naar de herstelpagina van het Facebook-account gaan en vervolgens eenvoudig de vragen beantwoorden die u nodig hebt.

2. U moet het beste antwoord geven en dan moet u onmiddellijk de gebruikersnaam kiezen die overeenkomt met uw account.

 

Dus, na het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u direct Herstellen Facebook Account op uw apparaat. In het geval van andere problemen, wordt u aangeraden contact op te nemen met het Facebook-team en vervolgens de experts te informeren over de problemen die u doormaakt, zodat het team u kan helpen met snelle en onmiddellijke hulp.

 

Voor meer details wordt u aangeraden door te gaan naar verschillende blogs die verband houden met Facebook en ze vervolgens een voor een te volgen om in een mum van tijd van dergelijke problemen af ​​te komen. Stop nu met het verspillen van je tijd hier en daar, en bereik het team van Instagram in een oogwenk en ze zijn 24/7 beschikbaar, dus bereik ze wanneer je maar wilt voor de snelle en juiste oplossing en richtlijnen met betrekking tot Facebook.