Garmin Connect account is een portal die u helpt bij het instellen van uw fitnessapparaat met de Garmin Connect app. Uw Garmin toestel houdt uw fitnessactiviteiten, hartslag en andere details bij en stuurt deze naar uw Garmin Connect account. U hebt toegang tot deze gegevens via uw Garmin Connect app. Als u inlogfouten ziet tijdens het openen van uw Garmin-account via de Garmin Connect app, probeer deze dan op te lossen door gebruik te maken van de oplossingen die in het onderstaande artikel worden vermeld.

 

Heeft u extra ondersteuning nodig bij het afhandelen van uw Garmin Connect account of toestelgerelateerde problemen? Ping dan onze experts met Garmin Bellen Nummer. Onze experts hebben oplossingen voor al uw technische en niet-technische problemen die verband houden met uw Garmin-account.

 

Los de aanmeldingsfouten van uw Garmin Connect-account op door gebruik te maken van de onderstaande instructies:

1. Om toegang te krijgen tot uw Garmin Connect account, moet uw toestel verbonden zijn met een stabiele internetverbinding. Als dit niet het geval is, zult u inlogfouten opmerken terwijl u probeert toegang te krijgen tot uw Garmin Connect.

2. Als uw Garmin Connect app niet up-to-date is, heeft u geen toegang tot uw Garmin Connect account.

3. Zorg ervoor dat u uw inloggegevens correct heeft ingevoerd, anders ziet u inlogfouten.

4. De cache van uw Garmin Connect app belemmert u soms ook om toegang te krijgen tot uw Garmin Connect account. Wis de cache van uw Garmin Connect app en probeer vervolgens in te loggen op uw Garmin Connect account.

5. Door uw Garmin Connect app te verwijderen en opnieuw te installeren, worden de problemen verholpen die verantwoordelijk zijn voor uw aanmeldingsfouten.

 

Deze eenvoudige oplossingen helpen u bij het oplossen van inlogfouten met uw Garmin Connect-account. Gebruik Contact Garmin Nederland om contact op te nemen met onze ondersteunings desk en aanvullende ondersteuning te krijgen om uw Garmin-apparaatgerelateerde problemen op te lossen. Bel of stuur ons op elk gewenst moment een bericht voor snelle oplossingen voor uw Garmin-account gerelateerde problemen.

Bron