Kijk je uit naar de meest geschikte stappen om je Outlook-account in te stellen om periodiek e-mails te verzenden en ontvangen? Zo ja, dan moet je weten dat je zeker de perfecte plek hebt gevonden, want hier in deze blog word je in een mum van tijd geholpen met het nodige. Maar als u ook nog andere Outlook-vragen of problemen heeft, kunt u gerust bellen op het Outlook Helpdesk Nederland nummer zonder dat u er omkijken naar heeft. En dan is het hoogopgeleide en toegewijde team van experts onmiddellijk beschikbaar om u te helpen met de benodigde oplossingen. En ze zullen er zeker voor zorgen dat u hoe dan ook tevreden bent met het resultaat. Het enige wat u hoeft te doen is vertrouwen op het team en zij zullen u niet teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om Outlook zo in te stellen dat het periodiek e-mails verzendt en ontvangt bij het opstarten; u hoeft alleen de instructies op te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

• Allereerst moet u Outlook Inbox selecteren en vervolgens naar het gedeelte 'Verzenden/ontvangen' gaan.
• En nu moet je in de groep 'Verzenden en ontvangen' de optie 'Groepen verzenden / ontvangen' selecteren.
• Hierna moet u de knop 'Verzend-/ontvangstgroepen definiëren' selecteren.
• Vervolgens moet u in het dialoogvenster 'Groepen verzenden/ontvangen' 'Alle accounts' markeren.
• Schakel vervolgens het selectievakje 'Een automatische verzending/ontvangst elke' in.
• Nu moet u het gewenste interval voor het automatisch ophalen van e-mail invoeren in de daarvoor bestemde velden.

OPMERKING: u moet ook weten dat de inbox van de IMAP- en Exchange-server en ook andere mappen onmiddellijk kunnen worden bijgewerkt als de nieuwe berichten binnenkomen, ongeacht het interval.

• Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar naar de knop 'Sluiten' te gaan en dan zou je allemaal met hetzelfde klaar moeten zijn.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van het hierboven gegeven proces, zou u zonder problemen toegang moeten kunnen krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Outlook nummer. De technici zullen u begeleiden met verdere relevante oplossingen.