Bianchi is het meest prestigieuze en historische fietsmerk. Hun erfgoed, dat meer dan 130 jaar teruggaat en in 1885 in Milaan begon met Edoardo Bianchi, is ongeëvenaard in de wielerwereld. Hun positionering illustreert het beste van wat Italië de rest van de wereld te bieden heeft. Een toewijding aan het creëren van producten als ambachtslieden "A Regola D'Arte", evenals een duidelijk ontwerp, stijl en smaak.

Elektrische fietsen voor plezier, fitness en onafhankelijkheid

Bimici biedt de beste elektrische fietsen in Nederland. Leun achterover en geniet van het gevoel dat je wordt voortgeduwd, of trap woedend; De keuze is aan jou met een hypermoderne en ongelooflijk leuke elektrische fiets. Bimici heeft de perfecte fiets voor iedereen, of je nu op zoek bent naar plezier, fitness of vrijheid. Kom binnen, bekijk onze volledige inventaris en probeer een of meer van onze elektrische fietsen uit. We garanderen dat het een glimlach op je gezicht tovert en een pep in je stap.

Wij garanderen de beste selectie van kwaliteit elektrische fietsen in Nederland

Vind een selectie van onze Bianchi E bikes en wij bieden de beste deal voor uw e-bike aankoop in het land. Wij hebben altijd een verscheidenheid aan elektrische fietsen op voorraad. Fietsen die zich net zo thuis zouden voelen in de straten van Amsterdam met een subtiel verschil: onze fietsen zijn voorzien van geavanceerde lithiumbatterijen en motoren, waardoor een elektrische fiets aangenamer is dan een traditionele fiets. In onze Bianchi E-Bikes selectie vindt u e-Omnia, Aria e-Road, Vertic, T-Tronik en anderen. Dus als we zeggen dat we de beste selectie van Nederland hebben, kunnen we dat onderbouwen. Wij nodigen u uit om binnen te komen en onze uitgebreide selectie zelf te bekijken.

Elektrische fietsen die sportief zijn

De nieuwe Aria e-Road aero carbon racefiets, ontwikkeld met Bianchi's IPD (Inner Power Drive-systeem), is de perfecte oplossing voor de eisen van echte fietsers over de hele wereld: de look en feel van een traditionele, pure, high-performance aero racefiets, met krachtige elektrische ondersteuning op de achtergrond. Krachtig De X35V.2 M1 36V / 250W achterwielmotor is extreem krachtig, met een koppel van 40 Nm. Bij snelheden van 15 tot 25 km/u biedt deze achterwielmotor optimale rijassistentie. De motor is verborgen tussen de cassette en de achterste schijf.

e-Omnia

Bianchi Bicycles introduceert de revolutionaire e-Omnia e-bike familie. Het nieuwe E-Omnia elektrische fietsplatform aangedreven door Bosch, met een 3D online configurator, sluit zich aan bij het Bianchi Lif-e Electric Intelligence Program en beweegt zich in drie verschillende werelden: stad, tourer en berg. Nico Rosberg, F1-wereldkampioen en duurzaamheidsondernemer, heeft zich als ambassadeur bij Bianchi aangesloten. Rosberg is sindsdien een ondernemer geworden op het gebied van duurzaamheid en deelt de Bianchi Lif-E-merkwaarden van innovatie, duurzaamheid en welzijn.

Onze specialiteit

Bimici is een afkorting voor Bici (fiets) en Amici (vrienden). In de Bianchi Lifestyle Store vindt u hoogwaardige Italiaanse producten en andere items met een Italiaanse flair.

U krijgt ook persoonlijke aandacht en service, evenals een uitstekende prijs/ kwaliteit garantie. Bij Bimici bieden we niet alleen het beste van Bianchi Bikes, maar ook de perfecte selectie fietsaccessoires. Als u op zoek bent naar kwalitatieve Bianchi GravelBikes, dan is Bimici er voor u in Nederland.

De ultieme gids voor Bianchi-fietsen