We hebben jullie onlangs allemaal een voorproefje gegeven van een aantal van onze favoriete 5 sterrenbuzz tabaksmixen, maar we hoorden de feedback dat jullie allemaal gewoon wat nieuwe mixen wilden hebben. Dus hebben we besloten om een aantal van onze favoriete mixen te onthullen die we dit jaar hebben gemaakt en daarom is Tangiers Hookah Tobacco het merk dat de aftrap zal geven. Tangiers heeft een van de belangrijkste effecten op de hookah tabaksmarkt gehad en maakt nog steeds dagelijks indruk op de fans. Hun shisha-tabak heeft een punch omdat het een natuurlijke donkere bladmelange is met een veel hoger nicotinegehalte dan de typische tabak.

In tegenstelling tot de meeste tabaksmerken zijn er een aantal eisen die we graag tolayoutt willen voordat we ook in deze mixgids komen. Om te beginnen willen we er zeker van zijn dat u gewoon een trechtervormige hookah waterpijp bestellen kom heeft, omdat dit u in staat stelt om uw sessie zo optimaal mogelijk te organiseren voor een uitstekende Tangers-rook.

Ten tweede, wees bereid om wat druk te gebruiken zodra u de shisha in uw kom laadt. Voor die lange 2-4 uur durende rooksessies, is het aan te raden om gewoon gebruik te maken van een dichte verpakkingsmethode in je bowl prep.

Zorg ervoor dat je onze inpakvideo onderaan deze blog ziet voor aanbevelingen over de manier waarop je de juiste sessie kunt voorbereiden. Dus, zonder verdere omhaal, laten we aan de slag gaan met het mixen.

1. Cherry Limeade - Mimon (Cherry LIMON)

We beginnen met een mix van een newbie en oldie, het heet Cherry Limon! Voor deze mix heb je een goede 50/50 mix van Tangiers Cherry Limeade en Mimon nodig. als je je shisha eenmaal hebt opgesteld, bevestig je dat je hem goed kunt mengen voor deze specifieke mix. je zult nog steeds genieten van deze rook met een zij aan zij kom bereiding, maar we willen dat deze smaakcombinatie beter presteert als je hem mengt.

Cherry Limeade werd laat in 2019 geïntroduceerd met 8 andere blends en schoot meteen de herkenningstabel omhoog. een nogal zoete kersenmix met een echt aanwezig limoensmaakprofiel controleerde de vereisten op onze lijst, en nu hebben we er plezier in.

  1. Leviathan/Blitzsturm - Jamaica (Lavandula Mallow)

Het is het midden van onze mixgids, dus het is de perfekte manier om de bloemen naar buiten te brengen! We hebben een tweede nieuwe smaak van die recente release en deze betrapte ons. De shisha met een purperen aura werd oorspronkelijk gezien als Leviathan, maar zal binnenkort worden aangeduid als Blitzsturm.

We hadden de kans om dit te ondernemen tijdens het proces en toen we hoorden dat het een lavendel smaak was geweest, was het een "shut up and take my money" vrij moment. Deze site bestaat al sinds 2000 en dat we met één hand kunnen uitrekenen welk percentage keer een lavendelsmaak onze tafel is tegengekomen. Het heerlijke voordeel hier is dat het een mint en lavendel combinatie is die vervolgens de klassieke Tangiers rug noteert smaakprofiel.

Onze Lavandula (lavendelbloem) voegt zich bij een andere bloemenmix om een van onze favoriete recente creaties te leveren; Jamaica! We hebben het niet over mon en er zijn arehes in de buurt. Jamaica is echt een serieuze Hibiscus smaak die af en toe over het hoofd wordt gezien. De Hibiscusbloem is afkomstig van de Malvaceae waterpijp online en het is een smaakprofiel dat bijna lijkt op heldere veenbessen als ze gebruikt worden voor thee of eten.

  1. Citroenthee uniquehmir Guajava (Gekruide Yella T)

How to make turmeric tea Recipe | Saffron Trail

We laten niets anders vallen dan edelstenen hier mensen, dus we hopen dat je aantekeningen maakt. Deze mix kan een seconde duren om de voornaam Spiced Yella T te noemen, maar zodra je deze mix probeert vergeet je deze domme naam als je geniet van de waarheid van hoe gek deze kom smaakt.

Tangiers fans, net als wij, hadden het genoegen om te genieten van Lemon Tea terug binnen de dag, maar op een gegeven moment is het gewoon verdwenen op ons met geen echte retourdatum.

Het voelde als tientallen jaren nadat we in 2019 met deze melange werden herenigd en het heeft ofwel een beter theeprofiel ofwel we vergaten hoe geweldig het was geweest. De citroen die voor deze mix is gebruikt is mooi en zal je niet doen pucker, maar dit lijkt weer als een heerlijk doordrenkte kopje thee met de manier waarop het aroma wordt geleverd.

Kasjmir is een van die smaken waar je ofwel van houdt of het is ver weg van alles wat je ooit nog wilt ondernemen. We zouden willen dat we dit woord niet nog een keer hoefden te herhalen, maar het is uniek, en er is echt geen ander bedankje om de impact ervan te beschrijven. Je krijgt een sessie vol met gekke aardetoonkruiden, subtiele afkoeling, en met Guajava (gele guave) in de mix, krijg je bovendien misschien wel fruit.

We dachten dat de theesmaak van Lemon Tea zo impactvol was halverwege de kom dat Kashmir in onze hersenen knalde voor een waterpijp kopen combo. Je hebt over het algemeen meerdere Kasjmir smaakopties binnen de Tangiers Noir collectie en we hebben ze allemaal al een aantal keer doorlopen. je zult een aantal geweldige sessies hebben met de Kasjmir Peach als afwisseling, maar de Guajava zal in onze ogen altijd overheersen voor deze mix.