Hotmail valt in de categorie van de meest gebruikte e-mailservices die het werk voor zijn gebruikers gemakkelijk maken om hun e-mailgerelateerde taak te beheren. Deze e-mailservice is nuttig voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik, omdat het een redelijk betrouwbare optie is bij een aantal services. Er is een optie waarbij een gebruiker goedgekeurde afzenders in Hotmail kan toevoegen, op deze manier kunnen gebruikers de e-mails gemakkelijk alleen van geselecteerde afzenders ontvangen en kunnen ze gemakkelijk nutteloze berichten vermijden. Uw e-mailaccount blijft veilig en beveiligd; men kan uit de buurt blijven van spammers en cybercriminelen.


Lees deze blog, je leert de volledige stappen kennen om goedgekeurde afzenders toe te voegen aan je e-mailaccount. Voer gewoon deze eenvoudige stappen uit om dit proces te voltooien of u kunt indien nodig hulp krijgen van Hotmail Bellen sexperts.


Te volgen routebeschrijving:
• Zet eerst uw pc aan en verbind deze met een beveiligde internetverbinding. Zodra deze is verbonden, opent u uw webbrowser.
• Ga nu naar de inlogpagina van Hotmail, voer uw inloggegevens in om in te loggen op uw e-mailaccount.
• Nadat u bent ingelogd op uw e-mailaccount, gaat u naar de rechterbovenhoek van uw mailbox en klikt u op “Opties”.
• Ga vervolgens naar "Meer opties" en klik op "Veilige en geblokkeerde afzenders" in het overzicht.
• Op de volgende pagina moet u een optie "Veilige afzenders" selecteren en vervolgens een e-mailadres invoeren dat u wilt goedkeuren in het gegeven vak.
• Klik vervolgens op de optie "Toevoegen aan lijst" in de vervolgkeuzelijst.
• Zorg er nu voor dat u een e-mailadres hebt ingevoerd in de veilige mailinglijst.
• Zodra u deze informatie hebt bekeken, klikt u op de knop "Ok" en bent u klaar.


Met deze stappen kunt u afzenders aan de lijst toevoegen en uw mailbox veilig en beschermd houden. Als u hulp zoekt van het ondersteuningsteam met betrekking tot een probleem met uw e-mailaccount, geen zorgen, u kunt dit doen door te bellen op het Hotmail Nummer. Technici vinden de oplossingen voor elk probleem dat u ondervindt met uw e-mailaccount.