HP laptops zijn zonder twijfel uiterst efficiënte machines die compatibel zijn met miljoenen apps en software, waardoor gebruikers hun dagelijkse taken soepel kunnen uitvoeren. Bij langdurig gebruik beginnen deze machines echter fouten te vertonen en vertragen; af en toe dragen hardwareproblemen ook bij aan deze problemen, waarbij een terugkerende hardwarestoring is. Als u daarom wilt controleren op hardwarestoringen op uw laptop, heeft Hp klantenservice Nederland dit artikel speciaal voor u gemaakt.

Stappen om het probleem met een hardwarefout op een HP pc eenvoudig op te lossen

1. Druk op de WINDOWS-toets op uw toetsenbord of klik op het WINDOWS-symbool in de linkerbenedenhoek van uw scherm.
2. Hierdoor verschijnt het STARTMENU op het scherm; typ in dit vak met behulp van de zoekbalk HP PC HARDWARE DIAGNOSTICS.
3. Zodra de zoekresultaten worden weergegeven, kiest u de toepassing HP pc-hardwarediagnose voor Windows in de lijst.
4. Als u hier geen zoekopdracht voor ziet, gaat u naar de volgende stap door de nieuwste versie van de software te downloaden van de HP hardwarediagnosewebsite.
5. Klik in het hoofdmenu van de app op de optie SYSTEEMTESTS.
6. Nu je een paar mogelijkheden hebt gezien, kies je het tabblad SYSTEEM UITGEBREIDE TEST om een ​​uitgebreide diagnose op je laptop uit te voeren.
7. Dit is de beste keuze van de anderen omdat het het apparaat grondig scant op hardwarefouten, wat lang duurt.
8. Kies nu de optie RUN.
9. Het examen begint en terwijl het bezig is, kunt u de resterende tijd voor de test bekijken op de balk die daar beschikbaar is.
10. De software toont de uitkomst van elk onderdeel direct op het scherm; deze test kan tot twee uur duren.
11. Als een onderdeel de test niet doorstaat, ziet u ernaast een 24-cijferige code die een storings-ID wordt genoemd; noteer deze fout-ID zorgvuldig en raadpleeg het menu-item TEST LOGS om details over deze fout-ID te bekijken.

Als u problemen ondervindt na het noteren van de fout-ID en onmiddellijke ondersteuning wilt, vraagt ​​bellen Hp Nederland voor snelle hulp. Onze professionals staan ​​bekend om hun snelle foutoplossende methodieken en snelle resultaten.
Wacht niet langer; neem onmiddellijk contact met ons op om alle HP-gerelateerde problemen op te lossen.